Fotografia dels 5 QK’S 

Ona Anglada Pujol és investigadora predoctoral en el Departament de Comunicació de la Universitat Pompeu Fabra i membre del grup de recerca Medium. Les seves àrees de recerca son els fans, la cultura popular i els estudis LGBTIQA+. És cocreadora i guionista de la sèrie Les de l’hoquei (TV3, 2019-20). Ha col·laborat a RNE – Ràdio 4 als programes Àrea de servei (2019) i La Comparsa (2021).

 

Vítor Blanco-Fernández és professori i investigadori a la Universitat Pompeu Fabra, al Departament de Comunicació. Participa al grup de recerca CritiCC (Comunicació Crítica), i als projectes LGBTIQ+Pantalles (Universitat Autònoma de Barcelona), Transmedia Gender & LGBTI+ Literacy (Universitat de Barcelona) i Object Space Agency (Universitat Humboldt de Berlin). Les seves àrees de recerca son els estudis LGBTIQA+, la cultura digital i l’art contemporani. 

 

Maria Castellví Lloveras és professora i investigadora predoctoral al Departament de Comunicació de la Universitat Pompeu Fabra amb una beca FI-AGAUR. Graduada en Comunicació Audiovisual i Màster en Comunicació Social (UPF), la seva tesi explora la feminitat hegemònica a TikTok. Les seves àrees de recerca inclouen la cultura popular, els estudis de joventut i les indústries creatives, i actualment forma part del projecte Redistributive imaginaries: Digitization, culture, and prosocial contribution. Combina la seva activitat investigadora i docent amb la direcció del Festival Reteena, un festival de cultura audiovisual juvenil.

 

Isabel Rodríguez de Dios és investigadora Ramon y Cajal a la Universitat de Salamanca.  Prèviament, ha sigut investigadora postdoctoral a la Universitat Pompeu Fabra, ha treballat com a lectora a la Universitat d’Amsterdam i com a investigadora predoctoral a la Universitat de Salamanca, on va realitzar el seu doctorat. Actualment dirigeix un projecte d’investigació finançat per l’Observatori Social de la Fundació “la Caixa” i forma part d’altres projectes.

 

Isabel Villegas Simón és investigadora postdoctoral al Departament de Comunicació de la Universitat Pompeu Fabra. Doctora en comunicació per la Universitat Autònoma de Barcelona amb Premi Extraordinari de Doctorat. Les seves línies d’investigació estan relacionades amb la cultura digital i la cultura popular des d’una aproximació crítica. Ha format part de diversos projectes d’investigació finançats a nivell estatal i europeu. La seva investigació ha estat publicada en revistes científiques d’alt impacte en l’àmbit de la cultura i la comunicació, com Poetics, European Journal of Communication or Internationl Journal of Communication. Actualment forma part del projecte I+D+i LGTBIQ+pantallas.